skip to Main Content
Blessure in het weekend? Bel op zaterdag de Blessurelijn tussen 17.00 en 18.00 06 514690060546 71 40 40 zorg@praktijkvaniersel.nl

Bij Sport Medisch Centrum Almelo kunt u bij sport gerelateerde klachten gebruik maken van het sportconsult. Een gespecialiseerde sportfysiotherapeut maakt een analyse van uw klachtenpatroon. Hierbij is ruime aandacht voor uw sportbeoefening: welke sport, op welk niveau en met welke intensiteit. Aan de hand van deze gegevens stelt de sportadviseur tijdens het sportconsult een accurate diagnose en stelt een behandelplan op in samenspraak met u.

Korte lijnen

Door de hechte samenwerking bij Sportmedisch Centrum Almelo is mogelijk om verschillende disciplines onderdeel te laten zijn van uw behandelplan tijdens uw sportconsult. Zo staat er een een diëtist, gespecialiseerde fysiotherapeuten en een podotherapeut tot uw beschikking om zorg op maat aan te bieden.

Uitgebreide bewegingsanalyse

SportconsultVeel sportblessures ontstaan door het niet optimaal functioneren van een bewegingsketen, waardoor bepaalde structuren overbelast en geblesseerd raken. Bij Sport Medisch Centrum Almelo beoordeelt de sportfysiotherapeut deze bewegingsketens door een uitgebreide bewegingsanalyse te maken in het 4D Motion Lab. Langs deze weg is de sportfysiotherapeut in staat een goede analyse te maken van uw sportblessures en duidelijk te krijgen aan welke factoren van het bewegingsapparaat gewerkt moeten worden tijdens uw sportconsult.

Bij sportblessures bent u dus bij het Sportmedisch Centrum op het juiste adres. Wanneer u gebruik wilt maken van een sportconsult, kunt dit aangeven bij onze secretaresse. U wordt dan bij onze sportfysiotherapeut(-en) ingepland.

Contact opnemen Afspraak maken

Back To Top