skip to Main Content
Blessure in het weekend? Bel op zaterdag de Blessurelijn tussen 17.00 en 18.00 06 514690060546 71 40 40 zorg@praktijkvaniersel.nl

Sport Medisch Centrum Almelo

4D Motion lab

4D Motion Lab

Praktijk van Iersel is vanaf januari 2016 gevestigd in het Heracles Stadion als het Sport Medisch Centrum. Deze nieuwe locatie heeft een modern ingerichte oefenzaal en een 4D Motion Lab voor specifieke bewegingsanalyses. Voor de optimale zorg van uw klachten wordt bij Sport Medisch Centrum in teamverband gewerkt, zodat de expertise van elke zorgprofessional volledig tot uw beschikking staat. Dit betekent dat u door verschillende fysiotherapeuten behandeld en begeleid zal worden.

Muscle activation

Muscle activation

Vanuit het Sport Medisch Centrum in Almelo past Praktijk van Iersel als enige praktijk in Nederland de behandeling Muscle Activation toe. Deze in Zuid-Afrika ontwikkelde behandelingsmethode wordt al jaren toegepast bij verschillende bekende topsporters. Maar is ook erg geschikt voor recreatieve sporters en semi-topsporters. Muscle Activation is uitermate geschikt voor de behandeling van recidiverende of aanhoudende spier- en pijnklachten, sportblessures en overbelastingsblessures.

Uitgebreide analyse van uw klachten

Sportconsult

Sportconsult

Voor een optimale behandeling is een juiste, nauwkeurige en uitgebreide analyse van uw klachten een vereiste. Bij chronische en recidiverende blessures zijn er factoren aanwezig die het herstel beperken en belemmeren. Er is een aangepast bewegingspatroon ontstaan die het klachtenbeeld in stand kunnen houden.

Om deze bewegingsproblemen op een juiste manier aan te pakken, is het van belang om de interactie van verschillende gewrichten te beoordelen om tot een juist behandelplan te komen. Zo kan verminderde beweeglijkheid van de heup leiden tot pijnklachten in de onderrug, maar ook tot achillespeesklachten. Het uitgebreide analysesysteem van het Sport Medisch Adviescentrum draagt bij aan een optimale behandeling van uw klachten.

Waarom naar het Sport Medisch Adviescentrum?

  • Unieke bewegingsanalyse
  • Specifieke en gerichte behandeling
  • Multidisciplinaire benadering
  • Professionele faciliteiten
  • Prachtige accommodatie (gevestigd in het Heracles Stadion)
  • Optimaal bereikbaar

Heeft u belangstelling voor een uitgebreide bewegingsanalyse van het Sport Medisch Centrum of wilt u een afspraak met ons maken, dan kunt u contact met ons opnemen of een afspraak inplannen.

Contact opnemen Afspraak maken

Back To Top