skip to Main Content
Blessure in het weekend? Bel op zaterdag de Blessurelijn tussen 17.00 en 18.00 06 514690060546 71 40 40 zorg@praktijkvaniersel.nl

Ski-fit training

Met een goede ski training bereid jij je optimaal voor op je volgende wintersport. Onder leiding van een enthousiaste fysiotherapeut train je vanaf je eigen niveau tot maximaal ski- of boardplezier!

Goed voorbereid op de wintersport?

Volg dan onze 6-weekse Ski-Fit training! We starten op 13 november.

Met een goede ski training bereid jij je optimaal voor op je volgende wintersport. Ski-Fit training vermindert de kans op blessures, maakt je minder gevoelig voor spierpijn en geeft je meer zekerheid op de piste. Daarom is het belangrijk om een paar weken voor je op wintersport gaat, te beginnen met onze Ski-Fit training!

Eén keer per week train je in een kleine groep in de trainingszaal en daarnaast krijg je elke week een aantal oefeningen mee om thuis te trainen. Onder leiding van een enthousiaste fysiotherapeut train je vanaf je eigen niveau tot maximaal ski- of boardplezier!

De kosten voor deze 6-weekse training zijn € 75,00
inclusief een gratis proefles VIP Training

Belangrijke data & informatie

Programma

  • ski-fit training
  • gratis proefles VIP training

Duur

  • 6-weekse training
  • dinsdagavond van 20:00 – 21:00

Ook vitaal worden in de winter?

Meld u dan nu aan voor Ski-fit training bij Fysiotherapie van Iersel! U kunt contact opnemen met het secretariaat op nummer 0546-714040 of u kunt het contactformulier invullen.Voor welke startdatum wil je je aanmelden?*

Hoeveel jaar ski-ervaring heb je?*

Back To Top