skip to Main Content
Blessure in het weekend? Bel op zaterdag de Blessurelijn tussen 17.00 en 18.00 06 514690060546 71 40 40 zorg@praktijkvaniersel.nl

Vitale medewerkers zijn minder ziek, zijn gemotiveerder, zijn productiever en hebben meer plezier in hun werk.
Heeft uw organisatie een hoog ziekteverzuim of ervaart u zelf problemen in stressbestendigheid en energie? Dan kan de vitaliteitsscan van Praktijk van Iersel uitkomst bieden.

Vitaliteitsscan

Wat houdt de vitaliteitsscan in?

Praktijk van Iersel heeft een professionele scan ontwikkeld om uw vitaliteit of de vitaliteit van medewerkers in kaart te brengen. De vitaliteitsscan bestaat uit een vragenlijstonderzoek en verschillende onderzoeken die de fitheid en gezondheid in kaart kunnen brengen. De uitslagen van deze scan worden samengevat in een overzichtelijk rapport. Een fysiotherapeut zal het rapport met u bespreken en u adviezen geven op basis van de uitkomsten van dit rapport. De gehele scan zal ongeveer een uur duren.

Op basis van de uitslagen van de vitaliteitsscan kan men besluiten om een traject te volgen ter verbetering van de vitaliteit. Ieder persoon zal wat anders nodig hebben om tot een verbetering van de vitaliteit te komen. Dit traject wordt door Praktijk van Iersel altijd op maat aangeboden, specifiek naar de individuele behoefte van de medewerker of deelnemer. Dit kan bestaan uit bewegingsstimulering, mentale coaching, job coaching en voedingsadviezen.

Ons stappenplan van de vitaliteitsscan:

De vitaliteitsscan van Praktijk van Iersel bestaat uit 6 stappen. Deze stappen zorgen voor een goede en duidelijke opbouw in het verbeteren van de vitaliteit. In grote lijnen is de volledige scan opgebouwd uit het verstrekken van informatie, het maken van een screening van de huidige situatie, het bespreken van verbeterpunten en het aanpassen van de verbeterpunten.
Stappenplan vitaliteitsscan
Een optimale vitaliteit is niet vanzelfsprekend. Het is van veel factoren afhankelijk. Voor een optimale vitaliteit moeten de volgende 5 basisvoorwaarden in balans zijn:

  • Fysiek
  • Mentaal
  • Emotioneel
  • Spiritueel
  • Sociaal

Een goede vitaliteit begint met de scan op maat van Praktijk van Iersel.

Contact opnemen Afspraak maken

 

Back To Top