skip to Main Content
Blessure in het weekend? Bel op zaterdag de Blessurelijn tussen 17.00 en 18.00 06 514690060546 71 40 40 zorg@praktijkvaniersel.nl

Orthopedische manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie welke zich richt op klachten en stoornissen van het bewegingsapparaat door het lichaam als geheel te benaderen zoals in de visie van Praktijk van Iersel gewerkt wordt. De manueel therapeut is de specialist op het gebied van de functies van de gewrichten.

Voor wie is orthopedische manuele therapie geschikt?

Ortopedische manuele tOrthopedische manuele therapie is geschikt voor iedereen met klachten op het gebied van houding en beweging en de eventuele beperkingen daarvan. Denk hierbij aan klachten aan de wervelkolom, zoals rug-, nek- en schouderklachten. Ook langdurige hoofdpijn, sportblessures, instabiliteitsproblemen of klachten na een ongeluk kunnen behandeld worden. De intake zal duidelijk maken of manuele therapie voor uw klachten geschikt is. Na een gedegen onderzoek zal de manueel therapeut met u een behandelplan opstellen. Vanuit deze werkwijze gaat de manueel therapeut erg gericht aan het werk.

Wat zijn manueel therapeuten en wat doen ze?

Orthopedisch manueel therapeuten zijn fysiotherapeuten die zich hebben gespecialiseerd in orthopedische manuele therapie. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Associatie Orthopedische Manuele Therapie (www.naomt.nl), herkenbaar aan het logo.

Tijdens de eerste afspraak zal onze manueel therapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten vormen door u eerst te onderzoeken en vragen te stellen. Op basis daarvan kunnen wij samen met u een behandelplan opstellen. Bekijk de folder.

Contact opnemen Afspraak maken

Back To Top