skip to Main Content
Blessure in het weekend? Bel op zaterdag de Blessurelijn tussen 17.00 en 18.00 06 514690060546 71 40 40 zorg@praktijkvaniersel.nl

Fysiotherapie is een paramedisch beroep dat zich richt op het behandelen van mensen met klachten van het bewegingsapparaat. Praktijk van Iersel maakt gebruik van verschillende behandelmethoden met als doel de klacht te verhelpen of de cliënt zo goed mogelijk te laten functioneren. Daarnaast zorgen wij voor preventief advies, voorlichting en begeleiding om herhaling of verergering van de klacht te voorkomen.

Voor wie is fysiotherapeutische behandeling geschikt?

Wij als fysiotherapeutische praktijk zijn er voor iedereen die klachten heeft aan het bewegingsapparaat. Het kan gaan om sportblessures, klachten die zijn opgedaan tijdens het werk, een ‘verkeerde’ beweging, etc. Het gevolg is dat u lichamelijke klachten ondervindt in uw dagelijkse leven.

Wat doen onze fysiotherapeuten?

FysiotherapieTijdens de eerste afspraak zullen wij een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten vormen door u eerst te onderzoeken en vragen te stellen. Op basis daarvan kunnen wij samen met u een behandelplan opstellen. Dit behandelplan is maatwerk, ieder persoon en iedere klacht is immers anders met als gevolg dat elk behandelplan op maat wordt gemaakt voor u.

Het behandelplan heeft niet alleen als doel u te helpen bij de klachten die u ondervindt in het dagelijkse leven maar bestaat ook uit; preventief advies, voorlichting en begeleiding om herhaling of verergering van uw klacht te voorkomen. Daar bent u op langere termijn natuurlijk het meest bij gebaat! Bekijk de folder.

Contact opnemen Afspraak maken

Back To Top