skip to Main Content
Blessure in het weekend? Bel op zaterdag de Blessurelijn tussen 17.00 en 18.00 06 514690060546 71 40 40 zorg@praktijkvaniersel.nl

SAXION Hogeschool
Met Saxion Hogeschool hebben we een samenwerkingsovereenkomst per augustus 2011. Bundeling van onze expertise leidt tot een meerwaarde voor ons allen op de te onderscheiden deelgebieden ‘verlenen van zorg’, ‘onderwijs’ en ‘innovatie’. Dit resulteert in een kwaliteitsverhoging van zorg en onderwijs. De studenten die in onze praktijk komen werken en leren zullen onderzoek doen. Met Saxion stellen we relevante onderzoeksvragen op die door de studenten in onderzoeken beantwoord gaan worden. Al vele jaren zijn wij tevreden met onze geslaagde samenwerking.

Sportstudio Twente
In Vroomshoop werken we samen met Sportstudio Twente waar we aanspreekpunt zijn voor de mensen die sporten bij Sportstudio Twente. Tevens kunnen wij hier gebruik maken van de materialen als de fitness- en cardioapparatuur zodat we in Vroomshoop ook medisch trainingstherapie aan kunnen bieden aan onze cliënten.

KISS Kinderen

NAOMT: Nederlandse Associatie Orthopedische Manuele Therapie

NISB: Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen

NVBF : Nederlandse Vereniging voor Bedrijfs- en arbeidsfysiotherapeuten

NVFS: Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg

NVMT: Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie

PH Almelo:
Bij voetbalclub PH te Almelo verzorgen we een inloopspreekuur en promoten we preventie over blessures. We geven advies en behandeling ter plekke. Ook maken we daar onderdeel uit van het medisch beleid.

c.v.v. Oranje Nassau Almelo:
Bij voetbalclub c.v.v. Oranje Nassau Almelo (ON) verzorgen we een inloopspreekuur en promoten we preventie over blessures. We geven advies en behandeling ter plekke en op de praktijk gedurende het inloopspreekuur die iedere maandagavond gehouden wordt.

SV Almelo

Rugbyclub The Big Bulls

Turnvereniging Achilles W.I.L.

ErgoOptima
Als partner van ErgoOptima verzorgt Praktijk van Iersel de (arbeids)fysiotherapeutische zorg binnen Almelo.
Fysieke belasting, vitaliteit en persoonlijk leiderschap in relatie tot het werk, daar weten we alles van. Dagelijkse en complexe uitdagingen op het gebied van inzetbaarheid brengen wij terug tot inspirerende eenvoud. Dit doen we met ons team van trainers en coaches verspreid over heel Nederland.

VitaalTwente

VitalFlow

Basic-Fit

Arvadez (sport-)podotherapie, Arjan van der Zande

Praktijk Colenso, Jacqueline Schutte Oefentherapie Mensendieck & Psychosomatiek

Geralda Eilander, Diadem voedingsadviesbureau

Back To Top