skip to Main Content
Blessure in het weekend? Bel op zaterdag de Blessurelijn tussen 17.00 en 18.00 06 514690060546 71 40 40 zorg@praktijkvaniersel.nl

Andullatie

Praktijk van Iersel is telkens op zoek naar innovatieve technologieën die kunnen bijdragen aan de effectiviteit van de fysiotherapeutische behandeling. Sinds kort maken wij gebruik van andullatie om de gezondheid van onze cliënten te optimaliseren.

Andullatie bij Praktijk van Iersel, zorg voor vitaliteit.

Andullatie is een combinatie van mechanische trillingen en infrarood-dieptewarmte. Door deze mechanische trillingen op verschillende frequenties aan te bieden kunnen veel gezondheidsklachten behandeld worden.

andullatie therapie
andullatie therapie

Andullatie is gebaseerd op 5 basisprincipes:

Energieproductie in de cellen
Door andullatie wordt er meer energie in lichaamscellen vrijgemaakt, wat een positieve uitwerking heeft op onze gezondheid.
Pijnverlichting
Andullatie zorgt voor neurofysiologische en hormonale onderdrukking van pijnsignalen
Stimulatie van de bloedsomloop
Hierdoor worden afvalstoffen beter afgevoerd en voedingsstoffen beter aangevoerd. Dit verbetert de voedingstoestand van weefsel, spieren en gewrichten.
Lichamelijke en geestelijke ontspanning
Andullatie leidt tot ontspanning van spieren en tot een betere doorbloeding van spieren. Daarnaast heeft het een positieve werking op ons stressniveau.
Stimulatie van het lymfesysteem
Het lymfesysteem is een belangrijk onderdeel van ons immuunsysteem. Door andullatie verbetert ons immuunsysteem en leidt het tot een beter functionerende stofwisseling.
andullatie therapie

Andullatiesessie

Maak kennis met andullatie:
10 sessies voor € 125,00.

Andullatie vrijblijvend uitproberen?

Bij Praktijk van Iersel kunt gebruik maken van deze innovatieve behandeltechnologie. U kunt andullatie vrijblijvend eenmalig uitproberen bij Praktijk van Iersel. U kunt hiervoor een afspraak maken met secretariaat door te bellen naar 0546-714040 of u kunt het contactformulier invullen.

Ook voor vragen over andullatie kunt u bellen met 0546-714040.Back To Top