skip to Main Content
Blessure in het weekend? Bel op zaterdag de Blessurelijn tussen 17.00 en 18.00 06 514690060546 71 40 40 zorg@praktijkvaniersel.nl

Voor een sportmedisch onderzoek bent u bij Sport Medisch Centrum Almelo op het juiste adres. In het sportmedisch centrum is een sportarts van Sportmedx gevestigd die het sportmedisch onderzoek uitvoert. Het onderzoek wordt in verschillende gradaties aangeboden. Voor iedere sporter is er een professioneel onderzoek op maat.

Aanbod sportmedische onderzoeken

  • Basis Sportmedisch Onderzoek – Voor sporters die minder dan 7 uur/week sporten en daarbij geen/weinig problemen hebben. Tevens geschikt voor jeugdsporters.
  • Basisplus Sportmedisch Onderzoek – Voor personen die intensief sporten (> 7 uur/week) of dit willen gaan doen. Ook voor sporters met meerdere of steeds terugkerende problemen, of zelf dit onderzoek willen. Tevens een licentiekeuring voor de KNWU.
  • Groot Sportmedisch Onderzoek – Voor personen die zeer intensief sporten, en/of die ouder zijn dan 35 jaar. En zeker wanneer ze na een periode van jaren inactiviteit weer met sporten willen beginnen.
  • Topsport medisch Onderzoek Voor personen die zeer intensief sporten en daarbij prestatiegericht bezig zijn. Een must voor wielrenners, hardlopers en triatleten.

Samenwerking

Daarnaast is er een hechte samenwerking tussen de sportarts en de zorgprofessionals (sportfysiotherapeuten) van het sportmedisch centrum. Dit biedt de mogelijkheid dat u snel en gericht  doorverwezen kan worden om u optimaal te begeleiden naar betere sportprestaties.

Contact opnemen Afspraak maken

Back To Top