skip to Main Content
Blessure in het weekend? Bel op zaterdag de Blessurelijn tussen 17.00 en 18.00 06 514690060546 71 40 40 zorg@praktijkvaniersel.nl

Voor een sportmedisch onderzoek bent u bij Sport Medisch Centrum Almelo op het juiste adres. Het onderzoek wordt in verschillende gradaties aangeboden. Voor iedere sporter is er een professioneel onderzoek op maat.

Aanbod sportmedische onderzoeken

  • Basis Sportmedisch Onderzoek – Voor sporters die minder dan 7 uur/week sporten en daarbij geen/weinig problemen hebben. Tevens geschikt voor jeugdsporters.
  • Basisplus Sportmedisch Onderzoek – Voor personen die intensief sporten (> 7 uur/week) of dit willen gaan doen. Ook voor sporters met meerdere of steeds terugkerende problemen, of zelf dit onderzoek willen. Tevens een licentiekeuring voor de KNWU.
  • Groot Sportmedisch Onderzoek – Voor personen die zeer intensief sporten, en/of die ouder zijn dan 35 jaar. En zeker wanneer ze na een periode van jaren inactiviteit weer met sporten willen beginnen.
  • Topsport medisch Onderzoek Voor personen die zeer intensief sporten en daarbij prestatiegericht bezig zijn. Een must voor wielrenners, hardlopers en triatleten.

Samenwerking

Doordat er een hechte samenwerking is tussen verschillende zorgprofessionals, bieden wij de mogelijkheid dat u snel en gericht doorverwezen kan worden om u vervolgens optimaal te begeleiden naar betere sportprestaties.

Contact opnemen Afspraak maken

Back To Top