0546 71 40 40 zorg@praktijkvaniersel.nl

SAXION Hogeschool
Met Saxion Hogeschool hebben we een samenwerkingsovereenkomst per augustus 2011. Bundeling van onze expertise leidt tot een meerwaarde voor ons allen op de te onderscheiden deelgebieden ‘verlenen van zorg’, ‘onderwijs’ en ‘innovatie’. Dit resulteert in een kwaliteitsverhoging van zorg en onderwijs. De studenten die in onze praktijk komen werken en leren zullen onderzoek doen. Met Saxion stellen we relevante onderzoeksvragen op die door de studenten in onderzoeken beantwoord gaan worden. Al vele jaren zijn wij tevreden met onze geslaagde samenwerking.

Obifit
In het kader van sport- en bedrijfsvitaliteit werken we nauw samen met Obifit, een sportcentrum in Almelo. In 2010 hebben we een gezamenlijk programma ontwikkeld en uitgevoerd om het concept gezonde werknemers neer te zetten. Praktijk van Iersel en Obifit werken ook samen bij het rechtstreeks begeleiden van (nieuwe) klanten in de sportschool. Wij zijn als fysiotherapeut 5 x per week bij Obifit zichtbaar aanwezig. We geven dan advies op maat voor trainingsprogramma’s als er beperkingen zijn bij de klanten en kunnen concrete hulp geven. Met Obifit hebben we een gezamenlijke intake voor nieuwe klanten ontwikkeld. Hierin wordt elke klant standaard een health check voor aanvang van het sporten aangeboden.

Sportstudio Twente
In Vroomshoop werken we samen met Sportstudio Twente waar we aanspreekpunt zijn voor de mensen die sporten bij Sportstudio Twente. Tevens kunnen wij hier gebruik maken van de materialen als de fitness- en cardioapparatuur zodat we in Vroomshoop ook medisch trainingstherapie aan kunnen bieden aan onze cliënten.

KISS Kinderen

NAOMT: Nederlandse Associatie Orthopedische Manuele Therapie

NISB: Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen

NVBF : Nederlandse Vereniging voor Bedrijfs- en arbeidsfysiotherapeuten

NVFS: Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg

NVMT: Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie

PH Almelo:
Bij voetbalclub PH te Almelo verzorgen we een inloopspreekuur en promoten we preventie over blessures. We geven advies en behandeling ter plekke. Ook maken we daar onderdeel uit van het medisch beleid.

c.v.v. Oranje Nassau Almelo:
Bij voetbalclub c.v.v. Oranje Nassau Almelo (ON) verzorgen we een inloopspreekuur en promoten we preventie over blessures. We geven advies en behandeling ter plekke en op de praktijk gedurende het inloopspreekuur die iedere maandagavond gehouden wordt.

Diadem Voedingsadviesbureau

SV Almelo

Rugbyclub The Big Bulls

Turnvereniging Achilles W.I.L.

SportmedX

ErgoOptima
Als partner van ErgoOptima verzorgt Praktijk van Iersel de (arbeids)fysiotherapeutische zorg binnen Almelo.
Fysieke belasting, vitaliteit en persoonlijk leiderschap in relatie tot het werk, daar weten we alles van. Dagelijkse en complexe uitdagingen op het gebied van inzetbaarheid brengen wij terug tot inspirerende eenvoud. Dit doen we met ons team van trainers en coaches verspreid over heel Nederland.

FitYourBike

VitaalTwente