skip to Main Content
Blessure in het weekend? Bel op zaterdag de Blessurelijn tussen 17.00 en 18.00 06 514690060546 71 40 40 zorg@praktijkvaniersel.nl

Muscle Activation

Be Activated with Muscle Activation

In Juni en in Juli 2012 heeft Lennard Croce de cursus Be Activated with Muscle Activation gevolgd in London. Daarmee is hij de eerste fysiotherapeut in Nederland die deze revolutionaire methode toepast tijdens het behandelen van blessures en klachten. De methode wordt over de hele wereld al langer toegepast en is ontwikkeld in Zuid Afrika.

Muscle Activation is gericht op het stimuleren van spieren om functioneel zo effectief mogelijk te bewegen. Bij een lichamelijke klacht gaat het lichaam anders bewegen om de klachten te ontzien. Deze aanpassing van het lichaam kan op de korte termijn efficiënt zijn, echter kan het er op de lange termijn voor zorgen dat spieren en gewrichten verkeerd worden belast. Dit kan leiden tot lichamelijke klachten. Indien d.m.v. Muscle Activation spieren weer efficiënt worden gebruikt is het lichaam beter in staat om te herstellen van de klachten.

Dit bericht heeft 3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top